Eldriven snöskoter

Röd skoter i snöig terräng

Eldriven snöskoter

Tekniken går framåt, det är en sak som man kan känna sig säker på. Detta ser man väldigt mycket när det kommer till fordon. Idag finns det redan elbilar, elcyklar och elmopeder, men det finns Skotrar på isenäven elskotrar, något som alla kanske inte är lika medvetna om. Det är ofta mycket dyrt att åka skoter, men med en elskoter är driftskostnaderna billigare och det är även mycket mer miljövänligt. Idag finns det ett flertal alternativ på marknaden även om tekniken är ny. När man är ute på skotern finns det nämligen en hel del krav givet den miljö man befinner sig i.

När man är ute på isen är det mycket viktigt att man har en skoter av hög kvalitet, du vill ju inte att den ska ge upp och att du ska bli strandad ute i naturen långt hemifrån. Idag finns det elskotrar som klarar upp till tio mil och det spelar ingen roll om det är minus 30 grader utomhis. På Zmarta.se kan du jämföra lån när du funderar på att införskaffa din elskoter. Kom ihåg att dina driftkostnader kommer att bli mycket billigare för skotern när den går på el och om skoteråkning är något du älskar att göra bör du överväga det alternativet. Dessutom finns det möjlighet att utföra snabbladdning på elskotern, den kan laddas upp till 80 procent på endast 20 minuter.

Om du är en av dem som tar varje tillfälle att vara ute i naturen och tycker om att komma ut, oavsett om det är 25 minusgrader eller inte, då är detta ett bra alternativ för dig. Ju kallare det är utomhus desto viktigare är det dock att du har ett pålitligt fordon. Därför ställs det stora krav på just elskotrar och än finns det inte många märken på marknaden att välja mellan. Det finns dock några bra alternativ för den som är villig att betala en slant för att få kvalitet.

Man på skoter

Taiga Motors är först i världen med serietillverkade eldrivna snöskotrar. De har också lanserat en prototyp som minst sagt kör ifrån konkurrenterna på marknaden. Den första serietillverkade snöskotern kommer att släppas under 2019, dock finns det redan nu alternativ för dig som vill handla en snöskoter som går på el. Om du vill bli en stolt ägare av TS2 skotern kommer du dock få vänta lite till.

startit